Покани за участия

Вие може да ангажирате Светльо Жилев, за всевъзможни мероприятия, – рожденни дни, сватби, кръщенета, частни партита, фестивали и др. За това е необходимо, да се свържете със Светльо, или някой от екипът му, най – късно една седмица преди мероприятието, за да се уточнят детайлите от програмата.

За да сте абсолютно сигурни, е необходимо предварително заплащане, в размер на 50 % от стойността на уговорения хонорар. Това може да стане по банков път, EASY – PAY, или кеш, ако ситуацията позволява. Ако мероприятието се провали по ваша вина, капарото не се връща. Ако музиканта не присъства по негова вина , той връща капарото, плюс 20 % от стойността на хонорара обезщетение, по начин удобен за вас.

Светльо предлага няколко вида атракция, при неговите представления :
1. Изпълнения на родопски песни – класическа каба гайда и вокал – включва песни от албумите, неиздавани песни и инструментали ( хора и ръченици, подходящи и за игра )
2. Изпълнения на македонски песни – класическа джура гайда – включва песни от албумите, неиздавани песни и хора, подходящи за игра. Като допълнение, се използва и дайре ( трампе ), което е идеалната добавка към македонското пеене.
3. Изпълнение на песни и хора от други краища на България – класическа джура гайда.
4. Изпълнение на двоянка каба гайда – песни и хора
5. Изпълнение на рок, джаз като разнообразие на програмата – може и с трите гайди ( поотделно ), вокал и дайре.

ВРЕМЕТРАЕНЕ НА АНГАЖИМЕНТИТЕ

То се определя изключително и само по взаимно уговаряне.