Покани за участия

Вие може да ангажирате Светльо Жилев, за всевъзможни мероприятия, – рожденни дни, сватби, кръщенета, частни партита, фестивали и др. За това е необходимо, да се свържете със Светльо, или някой от екипът му, най – късно една седмица преди мероприятието, за да се уточнят детайлите от програмата.

За да сте абсолютно сигурни, е необходимо предварително заплащане, в размер на 50 % от стойността на уговорения хонорар. Това може да стане по банков път, или кеш, ако ситуацията позволява. Ако мероприятието се провали по ваша вина, капарото не се връща. Ако музиканта не присъства по негова вина , той връща капарото, плюс 20 % от стойността на хонорара обезщетение, по начин удобен за вас.

Светльо предлага няколко вида атракция, при неговите представления :
1. Изпълнения на родопски песни – класическа каба гайда и вокал – включва песни от албумите, неиздавани песни и инструментали ( хора и ръченици, подходящи и за игра )
2. Изпълнения на македонски песни – класическа джура гайда – включва песни от албумите, неиздавани песни и хора, подходящи за игра. Като допълнение, се използва и дайре ( трампе ), което е идеалната добавка към македонското пеене.
3. Изпълнение на песни и хора от други краища на България – класическа джура гайда.
4. Изпълнение на двоянка каба гайда – песни и хора
5. Изпълнение на рок, джаз като разнообразие на програмата – може и с трите гайди ( поотделно ), вокал и дайре.

ВРЕМЕТРАЕНЕ НА АНГАЖИМЕНТИТЕ

То се определя изключително и само по взаимно уговаряне.